Champivil S.L
En 1977 Andrés Castelo fundou unha empresa para exportar produtos salvaxes, un comercio que lle foi herdado e inculcado grazas a que a súa nai, Divina Campello, foi pioneira en Galicia no comercio de compravenda de cogomelos dende 1949, nunha taberna. tenda que posuía na aldea de Distriz (Vilalba). A partir dese mesmo ano comezou a buscar novos mercados, dentro e fóra das nosas fronteiras. Así consegue entrar nos mellores mercados europeos (Italia, Suíza, Francia …) mentres que en España xa traballa cubrindo os maiores mercados deste produto como a Comunidade Valenciana, o País Vasco, Cataluña e outros. A súa área de maior influencia serán os mercados franceses, destacando sempre pola mellor calidade en produtos frescos e conxelados.
En 1982 ampliou a súa empresa cunha nova área de fabricación de conservas, onde comezou a empacar os seus produtos para marcas francesas; deste xeito ata o ano 2000, onde xunto cos seus fillos formou a empresa Champivil SL, ampliando a gama de Cogomelos Salvaxes en conserva e introducíndoos en todos os mercados coa súa marca, e volveu ser un pioneiro en Galicia, embotellando aos mellores e máis vexetais típicos da nosa terra, como Repolos e Grelos de Lugo.
Así ata hoxe onde destaca pola calidade dos seus produtos salvaxes e o seu amplo catálogo destes produtos autóctonos. En Champivil envasamos o mesmo día da vendima, ofrecendo así unha gama de produtos naturais sen conservantes nin aditivos, que proceden só de Galicia.
