Sopregal
Gourmet Otero é unha empresa familiar especializada en xamóns e chourizo galegos, que sabe manter os procedementos artesanais transmitidos durante máis de 150 anos por xeracións de artesáns dedicados á elaboración dun dos manxares máis exquisitos: o xamón e o chourizo de Galicia.
As nosas adegas están deseñadas para aproveitar o microclima e o aire frío do monte Villalbesa. Estas condicións axudan aos xamóns, converténdoos nun produto único cun aroma suave e delicado no padal, froito da incidencia dun ambiente tan privilexiado cun longo e lento proceso de envellecemento nas nosas adegas.
Jamones Gourmet Otero ten unha política de calidade clara e definida dirixida a ofrecer aos seus clientes produtos de extraordinaria nobreza, ofrecendo ademais un servizo e xestión modernos e eficientes cos procesos máis tradicionais de Galicia.
Os nosos produtos gozan dunha cura artesanal e están suxeitos aos máis estritos estándares de calidade, para satisfacer aos nosos clientes e satisfacer todas as demandas do mercado actual. Nas nosas instalacións contamos tamén cos máis sofisticados sistemas de control de calidade e os medios tecnolóxicos necesarios para garantir un rigoroso control e hixiene do produto.
Todo isto, xunto coa fidelidade, tradición e bo facer dos nosos mestres artesáns, son as ferramentas coas que traballamos para levar un produto exquisito aos padais máis esixentes.